X
تبلیغات
نماشا
رایتل
یکشنبه 8 مرداد‌ماه سال 1391

انشالله که طاعات و عبادات در این ماه سراسر برکت و صیام مورد قبول حق واقع گردد. 

با این سوال که ایا نمیشود هزینه های اینچنینی را به افراد محروم و نیازمند بخصوص در روستاها اختصاص داد توجه شما را به ادامه مطلب که در یکی از پایگاهای خبری درج شده جلب میکنم: 

«افطاری در سالن» سبک جدیدی است که خانواده های تهرانی را درگیر خود کرده. برای بعضی ها هم کم زحمت تر است و هم مجلل تر و صد البته گران قیمت تر، دست بر قضا مشتری های خاص خودشان را هم کاملا قانونی دارند.

به گزارش دنیای اقتصاد، نگاه کنید به منوها، ما دیگر درباره آش رشته و حلوا و ... صحبت نمی‌کنیم. می‌گویند: ژیگو بره، چیکن فینگر با موس شکلاتی!

همه چیزمان عوض شده؛ تغییر و تحول سال به سالی، که دیگر سرعتشان خیلی بالا رفته؛ از آن روزی که تسبیح و جانماز و مهر چینی به بازارهای ایران رسید... مشخص شد تغییرات در حال گسترده تر شدن هستند.

چای ساز های برقی خارجی جای آن سماور های المنتی قدیمی را گرفتند، سماورهایی که مادر بزرگ همیشه کنار سفره های افطار و سحر می آورد. البته همان سماور المنتی ها هم خودشان جای سماور نفتی و ذغالی را گرفته بودند و امروز نمیتوانند گله ای کنند.

به نوشته دنیای اقتصاد، پیش تر از این 8-7 سال گذشته، خانه ها بزرگتر بودند، تعداد خانه های یک نفره و دو نفره انقدر بالا نرفته بود،‌ بزرگ فامیلی بود و روز اول ماه مبارک معمولا همه خانه بزرگترها مهمان بودند. سماری کنار سفره بود و حلوا و شله و شیربرنج همگی دست پخت مادر بود که با کمک عروس ها و دختر ها درست شده بود.

اما دیگر از آن سال ها خیلی گذشته، همه چیزمان عوض شده و افطارها هم تغییر کردند. خیلی ها بر این باورند که تجمل زیاد در سفره های افطار خوب نیست و ابعاد معنوی آن را به حاشیه میراند، نهایتا همان سفره های خوش آب و رنگ مادر بزرگ بس بودند.

اما بخواهیم و نخواهیم تالارها و هتل ها و رستوران ها که خیلی هایشان هم مدیریت شبه دولتی دارند، در شب های ماه مبارک رمضان سبک جدیدی را در این چند ساله ابداع کردند.

پدران ما به یاد نمی آورند سر سفره افطارغذاهایی شبیه: «استرفرای فیله گوساله با سبزیجات
»، «چیکن فینگر» یا «چیکن آلاشریمپ » خورده باشند، اما امروز هستند کسانی که سر میزهای افطارشان از این غذاها هم هست و قیمت بالایی هم برایشان می پردازند.

«افطاری در سالن» سبک جدیدی است که خانواده های تهرانی را درگیر خود کرده. برای بعضی ها هم کم زحمت تر است و هم مجلل تر و صد البته گران قیمت تر، دست بر قضا مشتری های خاص خودشان را هم کاملا قانونی دارند.

غذاهای خارجی و سبک های غیر سنتی غذا مثل غذاهای گیاهی برای افطار وارد منوهای این افطاری ها شدند، افطاری هایی که دیگر آن صمیمیت و مهربانی خانه مادر بزرگ را ندارند.
در این جا به معرفی بعضی رستوران ها و منوها پرداخته‌ایم.


هتل اسپیناس
افطاری مخصوص اسپیناس: نان تازه، کره، عسل مربا، چای، شیر گرم، نسکافه، پنیر، سبزی خوردن، مغز گردو، خرما،زولبیا و بامیه
به انتخاب میزبان: شله زردیا شیر برنج و فرنی، آش رشته،آش جو،سوپ جو
غذای اصلی : باقالا پلو با گوشت بره، زرشک پلو با مرغ، جوجه کباب، کباب لقمه، ته چین مرغ، خوراک زبان، برنج ساده زعفرانی و خورشت انتخابی
به انتخاب مهمان: ماهی قزل آلا یا شیر
اردور: سالاد شیرازی، سالاد کلم، سالاد فصل، سالاد الویه، سالاد سیب زمینی، برانی، ماست و خیار
دسر: ژله میوه ای، سالاد میوه ای، کرم کارامل، موس شکلات
نوشیدنی: نوشابه، دوغ، آب معدنی
قیمت برای هر نفر : 000، 570 ریال + 5 درصد
افطاری اسپینه
افطاری شامل:نان تازه، کره، عسل، مربا، پنیر، سبزی خوردن، مغز گردو، خرما، زولبیا و بامیه، چای، شیرگرم، نسکافه
به انتخاب میزبان: شله زرد یا شیر برنج و فرنی، آش رشته یا آش جو یا سوپ جو
غذای اصلی: باقلا پلو با گوشت بره، زرشک پلو با مرغ، ته چین مرغ، کباب لقمه، برنج ساده زعفرانی و خورشت انتخابی
اردور:سالاد شیرازی، ماست و خیار، سالاد فصل
دسر: ژله میوه ای، سالاد میوه ای
نوشیدنی: نوشابه، دوغ، آب معدنی
قیمت برای هر نفر:000، 380 ریال+ 5 درصد

هتل هما
افطاری : نان و پنیر سبزی خوردن، مغز گردو، خرما، زولبیا و بامیه، شیر گرم، چای، کره، مربا، عسل
انتخابی از سه نوع: فرنی، شله زرد یا شیر برنج
انتخابی از سه نوع: آش رشته، آش جو یا سوپ جو
غذای اصلی: ماهی شیر، جوجه کباب 80 درصد، باقالا پلو با گوشت بره، ته چین با گوشت مرغ، ژیگو بره، چیکن فینگر
انتخابی از سه نوع خورش: قیمه سیب زمینی، قورمه سبزی، بادمجان
خورشت فسنجان، پلو سفید، سبزیجات پخته، قارچ سرخ شده
انواع سالاد: سالاد فصل، سالاد روس، ماست و خیار و گردو و کشمش
انواع دسر: ژله میوه ای، کرم کارامل، پلیمبر یا کیک بستنی، نوشابه
قیمت برای هر نفر: 000، 415 ریال+ 15 درصد سرویس+5 درصد عوارض

تالار الهیه زیتون
منوی غذا : 8 مدل غذا 3نوع دسر 3 نوع سالاد چای و نوشابه هر نفر 100000هزار ریال
منوی ویژه افطار: هر نفر 60000 هزار تومان

تالار باغ بهشت(تالار پارادایس)
افطاری: نان و پنیر و سبزی هندوانه خرما سوپ جو زولبیا بامیه
هر نفر 110000 ریال
منوی غذا زرشک پلو یا باقالی پلو : هر نفر 140000 ریال
به انتخاب میزبان: 17 نوع غذا هر نفر از 220000 تا 650000 ریال

غذای قریشی
منوی افطار: چای نان پنیر کره سبزی تازه مغز گردو شیر تازه، خرما، زولبیا بامیه، عسل یا مربا، حلیم یا آش رشته یا انواع سوپ
قیمت برای هر نفر: 65000 ریال

تالار بزرگ ابریشم
افطاری: نان و پنیر چای خرما سوپ. هر نفر 38000 ریال
نان و پنیر چای خرما سوپ مغز گردو زولبیا بامیه. هر نفر 50000 ریال
آدرس: اتوبان ارتش بالاتر از مینی سیتی شهرک قائم میدان اول
تلفن: 22464961

تالار فرمانیه
منوی مخصوص ماه مبارک رمضان : آش رشته یا سوپ، سبزی خوردن با پنیر و گردو، نان تازه ، شله زرد ، زولبیا و بامیه
کباب ها : جوجه کباب 100 درصد، کباب لقمه
خورشت ها : خورشت فسنجان با مرغ ، خورشت انتخابی
پلو ها: باقالی پلو با گوشت بره ، ته چین مرغ ، زرشک پلو با مرغ ، برنج سفید زعفرانی
سالادها : سالاد الویه ، سالاد فصل ، سالاد شیرازی ، ماست و خیار ، سینی سبزیجات پخته ایرانی و فرنگی
خوراک‌ها : خوراک زبان با سس تلخون ، رولت گوشت ، استرفرای فیله گوساله با سبزیجات ، چیکن فینگر ، چیکن آلاشریمپ ، ماهی سرخ شده با سبزیجات (قزل آلا)
دسرها : چای ، مربا ، کره ، خرما ، کرم کارامل ، پلمبیر ، ژله میوه ، نوشیدنی‌ها ، چای ، شربت
قیمت منوی افطار برای هر نفر: 580000 ریال

تالار بامیکا
منوی افطاری: نان پنیر سبزی خرما زولبیا بامیه، سوپ یا آش
منوی غذا: 3 نوع غذا باقالا پلو چلو کباب زرشک پلو+نوشابه آب معدنی
هر نفر 100000ریال +15، درصدحق سرویس+5 درصد حق مالیات