کارافرینی

در قسمتهای قبل خبری دال بر نشست با تعدادی از دانشجویان در حال تحصیل در رشته کشاورزی دانشگاه یاسوج باستحضار شما دوستان و خوانندگان عزیز رساندم ضمن تشکر از دوست بسیار عزیز و زحمتکش خودم در خبرگزاری ایرنا جناب اقای جهان که امروز سعادت دیدار ایشان نصیبم شد تقبل زحمت کرده و این مطلب را در معرض دید مراجعه کنندگان به این سایت گذاشته و جالب اینکه این خبر ویا مطلب جزئ بربینده ترین مطالب ایرنا در استان میباشد با عنایت به اینکه قرار بود شخصا گزارشی تکمیلی ازاین مقوله و دیداررا در اختیار شما دوستان بگذارم بنابراین از فرصت استفاده کرده و عین انرا در ذیل بهمراه ادرس مربوطه می اورم تا در صورت تمایل شما نیز از ان استفاده کنید باشد که انشاالله مقبول قرار گیرد:  

لازم به توضیح است که عین این مطلب نیز در روزنامه امید مردم یاسوج به چاب رسیده است . 

http://www.irna.ir/Zone/?IdZone=59 

http://www.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=445899&IdZone=59 

کارآفرینان بخش کشاورزی در رشد اقتصادی واشتغالزایی نقش بسزایی دارند
مدیر شعب بانک کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد گفت: بدون شک کارآفرینان بخش کشاورزی در رشد و توسعه اقتصادی و اشتغالزایی نقش تعیین کننده و بسزایی دارند و باید از تواندیها و استعدادهای آنان به نحو مطلوب استفاده شود.

به گزارش ایرنا ، مهندس غدیر خادم الحسینی سه شنبه در نشست با جمعی از دانشجویان دانشکده کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد افزود: امروزه نبود دسترسی کارآفینان به نهاد های مالی به خصوص در کشورهای در حال توسعه موجب محدود شدن شکل گیری کسب و کار جدید می شود که نتیجه آن در قالب کاهش رشد اقتصادی بروز می کند.
وی بیان کرد: ابزارهای اصلی مورد نیاز جهت توسعة کارآفرینی نظیر سرمایه، مدیریت، آموزش، تکنولوژی، مؤسسات و نهادها، زیرساخت‌های حمل‌ونقل، دسترسی به بازار، شبکه توزیع و نیروی کار ماهر در شهرها و مناطق صنعتی و سایر بخش‌های اقتصادی راحت‌تر از مناطق روستایی و کشاورزی یافت می‌گرد.
خادم الحسینی ، کارآفرینی را فرایندی در جهت توسعه با ریسک اقتصادی ، تقبل و پذیرش خطرات مالی ، خلق چیزهای محختلف و با ارزش و ارایه الگوها و شاخصهای برتر یک تفکر نو و کارآفرین را فردی با توامندیهای بالا که توانایی دیدن و ارزشیابی فرصتهای کسب وکار، جمع آوری منابع لازم برای گرفتن سود از آنها، و شروع فعالیت مناسب برای کسب موفقیت را دارا می باشند عنوان کرد.
وی ابراز داشت: خوداشتغال بودن ، برخورداری از قدرت پیش‌بینی اقتصادی مطلوب برای آینده ، تمایل به ریسک و تعادل و پایداری در اقتصاد و بازار از ویژگیهای بارز موضوع کارآفرینی است و این امر تا حد قابل ملاحظه ای به روند وضعیت اقتصادی در بازار نیز کمک خواهد کرد.
خادم الحسینی با بیان اینکه کارآفرینی همراه با فرایند تغییر ، ظهور و ابداعِ یک اثر جدید است افزود: اگرچه کارآفرینی در کشاورزی در اصل و ماهیت خود تفاوتی با کارآفرینی در نواحی شهری و یا سایر بخش‌های اقتصادی ندارد ولی می توان گفت که تعاریف و مفاهیم کارآفرینی در بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعت و خدمات از نظر اصول و بنیاد یکی هستند.
وی گفت: ترویج کشاورزی و ارایه آموزشهای و مهارتهای دانشجویان بخش کشاورزی نقش بسیار ارزنده‌ای در توسعه کارآفرینی در مناطق مختلف استان به ویژه روستاها دارد.
خادم الحسینی ، گسترش بازارهای جدید و توسعه بخش کشاورزی و روستایی ، ارتقاء فرهنگ مدیریتی ، بالارفتن سطح تولیدات دامی و کشاورزی را همراه با تامین امنیت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی را مهمترین عوامل مهم برای توسعه رفاه و بهبود شرایط زندگی برای روستاییان اعلام کرد.
وی افزود: طرحهای حمایتی همچون تسهیلات ویژه فارغ التحصیلان بخش کشاورزی ، طرح ایران ، طرح حضرت زینب کبری ، مهر امام رضا (ع) و صندوق بیمه محصولات کشاورزی از جمله طرحهای حمایتی برای توسعه امر کشاورزی در استان هستند.
خادم الحسینی گفت: بانک کشاورزی استان در زمینه های مختلف شامل تولید محصولات گلخانه ای ، انجام طرحهای مکانیزاسیون ، اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار دامداری ، تحقیقات کاربردی ، صنایع جانبی و خدمات مختلف کشاورزی تسهیلات لازم در اختیار دانشجویان و کارآفرینان بخش کشاورزی استان قرار می دهد.
وی گفت: بانک کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد با پیشرفته ترین فناوری بانکداری الکترونیکی آماده ارایه خدمات به همه دانشجویان ، سرمایه گذاران ، مشتریان و کارآفرینان بخش کشاورزی در نقاط مختلف این استان است. ک/2