وبلاگ مهندس غدیر خادم الحسینی

وبلاگ مهندس غدیر خادم الحسینی

زندگی صحنه زیبای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواندوازصحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم ان نغمه که مردم بسپارند بیاد
وبلاگ مهندس غدیر خادم الحسینی

وبلاگ مهندس غدیر خادم الحسینی

زندگی صحنه زیبای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواندوازصحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم ان نغمه که مردم بسپارند بیاد

خبرشغلی

در ارتباط با مقوله شغل و خدمت همه روزه اخبار و فعالیتها از طریق کارشناس ارتباطات منتشر میشه که امروز هم جهت اطلاع شما دوستان علاقمند این خبر منتشره را تقدیم حضورتون خواهم کرد اید که مورد توجه قرار گیرد : 

بسمه تعالی

با صلوات بر محمد و آل محمد (ص )

نشست مدیر و کارکنان مدیریت با نماینده مردم گچساران در مجلس

همزمان با سالروز میلاد خجسته حضرت فاطمه (س) و تولد معمار کبیر انقلاب اسلامی و ارتحال این عزیز سفر کرده و پانزده خرداد سالروز قیام خونین مردم علیه رژیم ستمشاهی با دعوت مهندس خادم الحسینی مدیر استان حاج قدرت اله حسینی نماینده محترم مردم شهرستان گچساران در مجلس شورای اسلامی در محل مدیریت بانک کشاورزی حاضر و با پرسنل این مدیریت دیدار کرد.

در ابتدای جلسه و پس از تلاوت آیاتی از کلام وحی مدیر استان ضمن تبریک میلاد دخت نبی اکرم و حضرت امام و تسلیت ایام سوگواری ارتحال امام خمینی (ره) و حادثه پانزده خرداد به نماینده مردم گچساران خیرمقدم گفته و ضمن تشکر از حضور ایشان درجمع پرسنل مدیریت به اهمیت و نقش بانک کشاورزی در اقتصاد بویژه مبحث مهم خودکفائی و تقویت بنیه اعتباری تولید کنندگان در بخش محوری و استراتژی کشور و اسناد چشم انداز و برنامه پنج ساله پرداخت و اظهار داشت بانک کشاورزی در 21/3/89 هفتادو هفتمین سالگرد تأسیس خودرا جشن خواهد گرفت و این در حالی است که بالغ بر 18000نفرپرسنل در1900 شعبه اقصی نقاط این کشور وظیفه خطیر تأمین ، تزریق و نظارت تسهیلات را با دلگرمی و تعهد انجام می دهند ایشان به اثرات نظارت بر تسهیلات در سیستم بانکی پرداخته و عنوان کرد بانک کشاورزی با بدنه کارشناسی مجرب و ورزیده حداکثر تلاش را برای گسیل منابع به سمت طرحهای تولیدی معمول میدارد . ایشان تولید 4500 تن ماهیان سرد آبی و احداث 40 هزار هکتار باغ و 100 هکتار گلخانه و توسعه مکانیزاسیون کشاورزی رتبه اول استان را در اجرای طرحهای آبیاری تحت فشار در کشور و کمک به بنیه کشاورزان و تلاش برای ایجاد امنیت در بخش با تولی گری امور صندوق بیمه محصولات کشاورزی و پرداخت بیش از 96 میلیارد ریال غرامت به کشاورزان در سال گذشته زراعی را از اهم فعالیتهای پرسنل سخت کوش استان عنوان کرد

و اظهار داشت درطول هفت سال گذشته در اجرای طرح تکریم این مدیریت پنج سال را بعنوان بانک برتر در گروه بانکهاو بیمه ها  معرفی شده است.

 در ادامه نماینده مردم گچساران ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت های مؤثر بانک کشاورزی در استان در خصوص خصائص بارز حضرت فاطمه( س) بیاناتی ارائه و تلاش های پرسنل بانک در استان که موجبات رضایت مردم و کشاورزان و تولید کنندگان را فراهم کرده ستود ایشان در سخنان خود توجه نمایندگان مردم استان را به بانک کشاورزی عنوان و قول دادند که در آینده تعاملات بیشتری را با همکاران بانک داشته باشند .

در این مراسم مقررشد ضمن دعوت از سوی نماینده استان در مجلس شورای اسلامی نشستی نیز با مجمع نمایندگان برگزار شود.

لازم به ذکر است که در ادامه جلسه فیلم کوتاهی از فعالیت شعب همراه با مصاحبه با تولید کنندگان استفاده کننده از تسهیلات به نمایش گذاشته شد.

       

 

نقش پیاده روی در سلامتی

تهدید خطرات ناشی از ماشینیشدن و کم توجهی انسانها به تحرک و ضرورت توجه بیشتر به سلامتی با توجه به افزایش بی حد وحساب سکته های قلبی که بدلیل تصلب شرائین بروز میکند باعث گردید که در این مقوله نیز مطلبی را از یکی از سایتها برایتان منعکس کنم قطعا نقش پیاده روی در سلامت انسانها نقش بارز و موثری است که در اینجا بدان پرداخته میشود :  

پیاده روی با ریتم تند برای تقویت قلب و کاهش خطر احتمال ابتلا به انواع بیماری‌های قلبی مؤثر است.

برای پیاده روی روزانه خود جای خاصی مانند یک پارک یا یک منطقه خاص را درنظر نگیرید، درصورتی که خود را محدود کنید آنگاه پس از مدتی، پیاده روی برایتان تبدیل به امری تکراری و کسل‌کننده خواهد شد و شما در اندک زمانی این عادت مثبت را کنار خواهید گذاشت.

بنابراین برای روزمره نشدن پیاده‌روی مسیرهای متنوعی را انتخاب و سعی کنید با گام‌های سریع پیاده‌روی کنید تا قلبتان تحت‌فشار قرار گیرد و از نظر عضلانی تقویت شود. یکی دیگر از فواید پیاده‌روی سریع، تعریق است که از این طریق می‌توان سموم بدن را دفع کرد و روند آب کردن چربی‌های بدن را سرعت بخشید.

در زمانی که فردی تحرک ندارد، سوخت و سازش به کندی صورت می‌گیرد و در نتیجه کالری کمتری مصرف می‌شود. به این ترتیب پیاده‌روی تند نه فقط موجب سوزاندن کالری‌ها حین پیاده‌روی، بلکه بعد از آن هم می‌شود. با خم و راست کردن عضلات در ورزش منظم، میزان سوخت و ساز فزونی می‌گیرد؛ به‌ویژه اگر بکوشید از طریق کاهش جذب کالری وزن بدنتان را کم کنید.

پیاده‌روی به‌هنگام صبح مناسب است زیرا اگر شما بعد از پیاده روی به منزلتان برگردید، می‌توانید دوش بگیرید و این کار به از بین رفتن چربی‌هایتان کمک شایانی می‌کند.
اگر شما شاغل هستید تلاش کنید مسیری را تا سر کار خود پیاده راه بروید، حتی می‌توانید ماشین خود را در جایی دورتر پارک کرده و تا اداره پیاده بروید. این امر به شادابی روحیه شما کمک می‌کند.

اگر بخواهیم بهره ممکن را از پیاده روی حاصل کنیم، باید 3 یا 4 روز در هفته، بین 30 تا60 دقیقه تمرین کنیم؛ یعنی با سرعتی بیشتر از ریتم پیاده‌روی معمولی راه برویم. به این ترتیب علاوه بر مزیت‌‌های فوق، می‌توانیم میزان چربی خون را نیز کاهش دهیم.

نوشیدن آب قبل از پیاده روی توصیه می‌شود، یعنی یک لیوان آب 20 تا30 دقیقه قبل از شروع پیاده روی و یک لیوان دیگر 5 دقیقه پیش از شروع حرکت نوشیده شود. البته بهتر است به‌جای سطح آسفالت و سنگفرش، زمین‌های نرم و خاکی را برای پیاده روی انتخاب کرد. پیاده روی ما را قادر می‌سازد با سرعتی ثابت و مداوم تمرین کنیم، این هم نیاز دیگری است که به ما اجازه می‌دهد به‌طور موثری چربی بسوزانیم.

برای سوزاندن کالری لازم است بدن ما به‌طور دائم در تمام مدت ورزش، در وضعیت سوزاندن چربی باشد. پیاده روی فعالیتی مداوم و تدریجی است، بنابراین حتی اگر شخص فاقد آمادگی جسمانی هم باشد به‌طور موثری به وضعیت سوزاندن چربی دست می‌یابد.

سلامتی و..

این بار از کنترل جربی در بدن که میتواند افزایش ان خطرات غیرقابل جبرانی را در برداشته باشد سخن بیان خواهم اورد البته همانطوریکه قبلا نیز باطلاع شما دوستان عزیز رسید مطالب تهیه شده از سایر مراجع و معمولا از متون مطالعه شده بدست می اید که بنظرم میتواند در اصلاح امور نقش موثری را ایفا کند : 

 

غذاهایی که کلسترول خون شما را کاهش می دهند

 غذاهایی که کلسترول خون شما را کاهش می دهند

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که دکترتان توصیه کرده تا از یک رژیم غذایی کم کلسترول استفاده کنید ؛ یا اگر به طور طبیعی به دنبال غذاهای سالم  و طبیعی تر می گردید ، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

 

حتما شما هم می دانید که بعضی غذاها مانند گوشت قرمز یا تخم مرغ کلسترول بالایی دارند . اما در مقابل غذاهایی هم هستند که به طور طبیعی کلسترول کمتری دارند. غذاهایی که بسیار ساده و در دسترس شما هستند. پس رژیم غذایی که شما درصدد پیروی از آن هستید زیاد هم مشکل نیست.
 

کلسترول  HDL  و  LDL
کلسترول در بدن ما انسان ها از دو منبع مختلف تشکیل می شوند:

تولید طبیعی که بوسیله مواد طبیعی مانند گوشت و روغن حیوانات ، لبنیات  و تخم مرغ حاصل می شود. کلسترول نقش مهمی در جذب غذا ایفا می کند ؛ همچنین در تولید هورمون و ساختار ویتامین D  نقش بسزایی دارد. سطح کلسترول بدن شما نشان دهنده این است که در رگ های خونی شما چقدر چربی وجود دارد.

اگر میزان کلسترول موجود در خون شما زیاد باشد یا سطح کلسترول HDL خون شما (این کلسترول با عنوان کلسترول خوب شناخته می شود) در مقایسه با کلسترول LDL ( این کلسترول به عنوان کلسترول مضر شناخته می شود) کمتر باشد،  دن را در معرض حملات قلبی و بیماری های جدی قرار می دهد.

به طور کلی ، HDL  و LDL  لیپوپروتئین هایی هستند که کلسترول را در سرتاسر بدن شما به گردش در می آورند. HDL بدن را به احیا سلول های مرده وادار می کند اما LDL به دیواره رگ های خونی چسبیده و فشار گردش خون را کند می کند.

با کمی تغییر در رژیم غذایی می توان سطح طبیعی کلسترول را کنترل کرد ، اما باید دقت داشته باشید که اگر کلسترول بد خون شما زیاد است ،‌از غذاهایی استفاده کنید که کلسترول کمتری نسبت به سایر غذاها دارند.

 


مواد غذایی که ما در این مقاله به شما معرفی می کنیم حاوی کلسترول کمی هستند ؛ همه این مواد غذایی حاوی ترکیباتی هستند که با  کلسترول LDL   مبارزه می کنند و باعث کاهش یافتن آن می شوند.
1) بلغور
بلغور پخته شده یکی از مهم ترین مواد غذایی است که  سازمان غذایی آمریکا از آن به عنوان کاهش دهنده کلسترول یاد می کند. زمانیکه احساس کردید بدن تان به پروتئین نیاز دارد ، می توانید 4/3 فنجان از بلغور را پخته و میل کنید چرا که فیبر موجود در آن به شما کمک می کند تا کلسترول خون شما به طور طبیعی در رگ های خونی حرکت کند ، حتی اگر بخواهید وزن خود را کاهش دهید در رسیدن به هدف تان شما را یاری خواهد داد. می توانید برای صرف صبحانه یک کاسه بلغور پخته با کمی توت فرنگی و آجیل میل کنید.
 
 

2) ماهی آب سرد
سالمون ، ساردین ، از منابع غنی امگا3 و اسید چرب هستند که نقش مهم و حیاتی برای بدن ایفا می کنند. اسید چرب مانند آسپرین عمل کرده و باعث می شود که فشار خون کندتر شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، عروقی تا حد زیادی کاهش یابد.
سه وعده در هفته از ماهی آب سرد نظیر سالمون و یا ساردین استفاده کنید. البته اسید چرب در مواد غذایی دیگری نیز مانند آجیل ، کدو حلوایی و روغن کنجد و سبزیجات وجود دارد. اگر دوست دارید ماهی تان را سرخ کنید ، از روغن زیتون استفاده کنید چرا که روغن های سرخ کردنی برای شما مضر خواهند بود و فواید ماهی را خنثی می کنند.


 
3) آواکادو
درست است که آواکادو حاوی مقادیر زیادی اسید چرب است اما چربی موجود در آن از انواع چربی های سالم به شمار می آید.
چربی موجود در آواکادو به بدن کمک می کند تا اسید اولیک بدن افزایش یابد. این اسید به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب کمک شایانی می کند. آواکادو را می توانید همراه نان تست کرده زده ای که موقع صبحانه میل می کنید مصرف کرده و یا در میان وعده های تان به همراه آب لیمو نوش جان کنید.
) سیب:
تنها با خوردن یک سیب در روز ، دیگر نیازی به دکتر نخواهید داشت. سیب حاوی مقادیر زیادی پکتین ، آنتی اکسیدان و فیبر می باشد
که به بدن کمک می کند تا کلسترول بد کاهش یافته و به افزایش کلسترول خوب کمک می کند. یک سیب  با مقداری پنیر کم چرب ، میان وعده خوب و سالمی برای شما به شما می رود.
 
5) سبزیجات تیره و پهن برگ
امروزه همه افراد می دانند که خوردن میوه و سبزیجات برای بدن انسان مفید و حتی ضروری می باشد ، اما شاید ندانید که سبزیجات پهن برگ و تیره ای مانند کلم ، چغندر ، اسفناج و ... از مفیدترین  آنها به حساب می آیند.
این سبزیجات سرشار از ویتامین A ‘ کلسیم ، آهن هستند و منبع غنی فیبر به شمار می روند.
سعی کنید هر روز به همراه یکی از وعده های غذایی تان از سالاد این سبزیجات استفاده کنید ، اما دقت داشته باشید که در مصرف آنها زیاده روی نکنید.
اگر سالاد سبزیجات دوست ندارید از این سبزیجات در غذاهایی مانند آش (آش اسفناج) و یا سوپ ها یتان استفاده کنید.
 

 

6) حبوبات :
حبوبات نیز مانند سیب ، سبزیجات تیره رنگ و بلغور سرشار از فیبر مبارزه کننده با کلسترول بد هستند.
انواع لوبیا ، نخود و عدس منبع غنی پروتئین هستند که  نه تنها از بدن در مقابل حملات قلبی محافظت می کنند بلکه باعث می شوند شما مدت زمان بیشتری پس از صرف غذا احساس سیری کنید و در این فاصله بدن به سوخت و ساز بهتری دست پیدا می کند.
اگر از حبوبات سرخ  شده و آماده استفاده می کنید حتما برچسب روی آن را با دقت بخوانید. حبوباتی را انتخاب کنید که حاوی سدیم و شکر کمتری باشند و آن را به سوپ و خوراک اضافه کنید.
 
 
7) توت فرنگی
توت فرنگی یکی از پرطرفدارترین میوه های تابستانی است که منبع خوبی از ویتامین C ‘و دیگر آنتی اکسیدان ها می باشد و خطر حملات قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. اما خبر خوب اینجاست که توت فرنگی حاوی مواد ترکیبی است که با کلسترول بد مبارزه می کنند. می توانید توت فرنگی را جدا یا به همراه ماست کم چرب و یا بلغور پخته شده میل کنید.
 

 

 
8) آجیل
بادام و گردو از جمله آجیل هایی هستند که کلسترول بسیار کمی دارند. این مغزها حاوی مقادیر زیادی کالری ، پروتئین و چربی خوب هستند و شما می توانید هر زمان که احساس گرسنگی کردید بدون ترس از چاقی و یا کلسترول آنها را مصرف کنید.
آجیل هم مانند آواکادو چربی زیادی دارد اما چربی آن از نوع چربی های سالم به شمار می رود.
برای اینکه از فواید این ماده غذایی بیشتر بهره مند شوید سعی کنید آنها را خام مصرف کنید یا اگر دوست نداشتید آنها تفت داده و میل کنید.
 
 

9) سویا
سویای خام ، سویای تفت داده شده ، شیر سویا و یا سس سویا آنزیم هایی دارند که به کاهش کلسترول بد بدن کمک می کنند. اما سویای عمل آوری شده ، خاصیت سویاهای دیگر را ندارد.
می توانید شیر سویا را به عنوان یک میان وعده سالم مصرف کنید یا از سویا در سوپ ، سالاد و خوراک هایتان استفاده کنید.


 
10) تخم کتان
تخم کتان با مقادیر زیادی امگا3 و اسیدهای چربی مانند ماهی آب سرد به کاهش کلسترول بد به شما کمک خواهد کرد. این ماده غذایی برای گیاه خواران انتخاب خوبی به شمار می رود.
می توانید از تخم کتان در سالاد یا خوراک هایتان استفاده کنید ،یا برای مزه دار کردن غذهایتان یک قاشق غذاخوری از آن به غذا اضافه کنید. یا حتی می توانید در خمیر پنکیک یا کیک های کوچک خود از آنها بهره بگیرید.     

تهدید

خداوند از خلقت مخلوقاتش اهدافی را دنبال میکند تا به گیتی و جهان خلقت نظمی عطا بخشند و کائنات از تبلور اندیشه های نوع بنی بشر در مصون و به ارامش گسیل شوند و برهمین حکمت است که ادم را اشرف مخلوقات نامیده ه اند در همین رابطه مبحث مهم اکوسیستم و حفظ تعادل در ترکیب وجودی جانوران از جمله مباحثی است که بشدت مطمع نظر بوده و  از اهمیت فراوان برخوردار است . 

کره خاکی که شاید کمترین نشانه ای از بزرگی و جلال و شکوه خلقت است بارها در اعصار و نسل های مختلف مورد تهدید عواملی قرار گرفته که حیات انرا مورد تهدید قرار داده و اگرچه این تهدیدها جزیره ای و همه گیر نبوده لیکن خالق هستی افرین در ایات کتاب اسمانی  به پایان رسیدن این قسمت از افریده های خویش اشاره کرده : 

اذالشمس کورت واذالنجوم انکدرت و اذالجبال سیرت واذالعشارعطلت واذالوحوش حشرت واذالبحارسجرت واذالنفوس زوجت و..........  

هنگامی که افتاب تابان تاریک شود وستارگان اسمان تیره شوند و کوهها به رفتار ایند و شتران عشار را به کلی رها کنند و به دور افکنند و هنگامیکه وحوش به عرصه قیامت محشورشوند و هنگامیکه دریاهای اب شعله ور گردد و هنگامیکه نفوس خلق همه با همجنس خود در پیوندند و... 

 بنابراین وقطعا نیمتوان از اثارعدم  حیات در سایر کرات و منظومه های دیگر یقین حاصل کرد و از این بابت است که فرج را بعنوان بهترین گزینه برای نجات نسل بشر از همه پلیدیها و پلشتی ها و ..انتخاب کرده اند وجای بسیار امیدواری است که ناجی عالم بشریت و امید محرومان و مومنین روزی را برای اصلاح امور خواهد امد . 

با این مقدمه کوتاه هراس و دلهره خویش  از وضعیت اسف بار اقلیمی مناطقی از جهان و از انجمله ایران را اشاراتی میکنم : 

همانگونه که مطلعید کشورمان در ناحیه خشک و نیمه خشک قرار گرفته و متوسط بارندگی در کشور ۲۵۰ میلی متر میباشد. رشد بی رویه ونامتوازن جمعیت از یک سو عدم برنامه ریزی برای کنترل و هدایت این خیل عظیم جمعیتی ونامناسب بودن وضعیت کار و تولید از سوی دیگر موجب گردیده تا به محور توسعه و استقلال کشور در برنامه های مختلف توسعه ای واز انجمله سند چشم انداز بیست ساله و اسناد پائین دستی همچون برنامه های پنج ساله و یک ساله اهمیت  مورد نظر داده نشود اگرچه رشد تولید بدلیل افزایش سطح زیر کشت تا حدی ارتقا یافته لیکن استفاده مطلوب و بهینه از عوامل و فاکتورهای دراختیار باعث کاهش بسیار چشمگیر بهره وری و یا راندمان و اثرگذاری شده است بنحوی که در شرائط بسیار حاد اقلیمی و جوی و کاهش چشمگیر بارندگی و عدم اجرای برنامه های توسعه ای حداقل در مبحث ابیاری تحت فشار موجب برداشت بی رویه و فزاینده از منابع محدود ابی در سفره های زیر زمینی شده که منجر به افت شدید ایستابی در چاه های کشاورزی  و خشک شدن چشمه ها و رودخانه  و نهایتا کاهش میزان در سطح هکتار و از سویی دیگر افزایش حجم هزینه های برداشت اب از چاههای کشاورزی و ضیف شدن توان کشاورزان برای ادامه فعالیت و حتی ورشکستگی ایشان و نهایتا مهاجرتشان به شهرها گردیده است.  

در سفر دیروز به منطقه خود که از مناطق بسیار مستعد کشاورزی استان فارس میباشد شور شدن ابهای زراعی و اشامیدنی بدلیل برداشت بی رویه اب و جایگزینی ابهای شور دریاچه بختگان در منطقه وبالطبع ورود املاح و کانیهای موجود در اب به زمین های کشاورزی و تخریب بافت خاک و به ستوه امدن کشاورزان از تحمیل هزینه های بسیار گزاف در تامین اعتبار برای جبران استهلاک و....بجد مورد مشاهده واقع شد . 

لذا برای عزیزان سیاستگذار و همچنین عوامل اجرائی مسئولیتی فراتر از انچه در گذشته بوده را میطلبد تا در ادامه این روند با چاره اندیشی و تدوین و ارائه سیاستی که بتواند کشور را از این مهلکه نجات دهد باید در دستور کار قرار گیرد . 

حقیر از سال ۱۳۶۸ فعالیت کشاورزی خود را در منطقه در ه اهکی ارسنجان با سه هکتار اراضی ابی و حفر یک حلقه چاه دست کن با عمق ۱۹متر شروع کرده ام با ادامه فعالیت و افزایش میزان اراضی و کاهش نزولات اسمانی ناچار به کف شکنی چاه تا عمق ۳۵ متری شدم لیکن استمرار این وضعیت موجب گردید با صرف هزینه ای گزاف چاه عمیقی را به عمق ۸۰ متر حفر کرده و تجهیزات برقی را برای استحصال اب مورد نیاز نصب کنم بدلیل برخورد چاه به لایه سنگ متراکم توان افزایش عمق را نداشته و جهت ادامه فعالیت کشاورزی با تغییر رویه تمامی مزارع را برای صرفه جویی در استفاده از منابع ابی به باغ تبدیل کرده وهمه سطوح را به ابیاری قطره ای مجهز کرده ام لیکن این عمق نیز تکافوی نیاز را نداده و ناگزیر به اخذ مجوز برای حفر چاهی دیگر و تغییر محل چاه گردیده ام که بدلیل عدم همکاری حفار و علیرغم اینکه بالغ بر ۱۲ هکتار از باغات و ۲ هکتار زراعت گوجه فرنگی در معرض تنش کم ابی واقع شده تا کنون موفق به حفر این چاه نشده ام که قطعا ادامه این روند موجب خشک شدن مزرعه و باغات خواهد شد . 

لذا با این تفاسیر ضرورت نگاه ویژه به بحران موجود در بخش مهم و استراتژی کشاورزی که تامین کننده مواد غذایی کشور در استمرار حرکتهای اسقلال طلبانه مردم ودولت محترم میباشد امری ضروری و اجتناب ناپذیر است که امیدوارم مورد نظر مسئولین قرار گیرد .  

بدون شک ادامه این روند تهدید بسیار بزرگی برای کشور و بویژه کشاورزان و روستائیان خواهد بود .

مقام شامخ زن

اگرچه تازه لحظاتی از روز پنجشنبه میگذرد لیکن حرمت و مقام والای زن بعنوان سمبل و الگوی تمام عیاری از احساس و تلاش حقیر را بران داشت تا در اولین دقایق اغازین این روز فرخنده که مصادف با تولد حضرت زهرا  س  است را خدمت کلیه زنان میهن عزیز و بویژه مادران گرامی و علی الخصوص مادر گرامی و عزیز خودم تبریک وتهنیت عرض کنم. 

بدون شک از دامن این مادران است که مرد به معراج رفته و به سبیل هدایت به انسانیت گسیل میشود و چه با شکوه است حرمت نهادن به نوعی از بنی بشر که در درگهش ذات انسانی به غایت تعلیم یافته و از محضرش فیضی عظیم مشمول میگردد وقطعا زحمات و تلاشهای این خیل عظیم از جمعیت کره خاکی است که در هر عرصه و در هر شرائط انسانیت را ارامشی است بسیار قابل توصیف و بنابراین جا دارد که بهر نحو از این قشر ساعی تقدیر و تشکر ویژه ای معمول گردد

بازهم از رژیم غذایی

در حالیکه در گوشه هایی از این جهان مخلوقاتی هستند که از فرط گرسنگی و کمبود موادغذایی و سوءتغذیه عوارض بسیار زیادی را چه بلحاظ جسمی و چه روحی و..تحمل میکنند در نقاطی دیگر برای امساک از خوردن و اشامیدن باید دستوراتی صادر شود تا سلامتی بر اندام بشریتی حاکم و عوارض ناشی از افراط گریبان برخی از همین نوع بنی بشر را نگیرد فلذا با ارزوی اجرای عدالت در پهنه گیتی توجه خوانندگان را به مطلبی در خصوص تغذیه و رژیم غذایی جلب میکنم : 

 

هم بخورید، هم لاغر بمانید!

محققان علوم تغذیه با پژوهش‌هایی که بر روی وعده‌های غذایی انجام دادند، به این نتیجه دست یافتند که می‌توان با مصرف تمامی مواد غذایی و نوشیدنی‌ها هم از این غذاها لذت برد و هم لاغر ماند.

روزانه از کنار فروشگاه‌های مواد غذایی عبور می‌کنیم و برای آن که رژیم غذایی و تناسب اندام خود را از دست ندهیم، مجبوریم از کنار آن‌ها رد شویم. حسرت بر دل می‌ماند و ما نمی‌توانیم غذای مورد علاقه خود را صرف کنیم، اما بر‌اساس یک پژوهش جدید، این موضوع مشخص شد که می‌توان با مصرف انواع مواد غذایی به تناسب، هم لاغر ماند و هم از خوردن و نوشیدن لذت برد.

 

اولین راهکار این است که کم بخوریم؛ چرا که کم خوردن و متعادل خوردن همیشه باعث تناسب وزن و جلوگیری از بروز بیماری‌های گوناگون می‌شود.

 

دومین راهکار این است که از غذاهای کم کالری در وعده‌های غذایی خود استفاده کنیم. به عنوان مثال به جای استفاده از پودرهای آماده نوشیدنی‌ها بهتر است از آب میوه‌های طبیعی استفاده کنیم. البته با این تفاوت که باید این آب میوه‌های طبیعی را در کمتر از 72 ساعت مصرف کرد؛ چرا که دارای مواد نگهدارنده نیستند.

 

سومین راهکار از نظر پژوهشگران تغذیه، جایگزین کردن مواد غذایی چرب،‌ دارای کالری بالا و یا کربوهیدرات در وعده‌های سه یا چهارگانه در روز است.

 

راهکار دیگری هم وجود دارد که همان منظور و هدف فرد از مصرف مواد غذایی است. اگر به این موضوع آگاه هستید که نباید ماده غذایی همانند کلوچه را مصرف کنید چون تناسب وزن را به هم می‌زند، بهتر این است که از چند قدمی غرفه‌های فروش این محصولات در فروشگاه‌ها خودداری کنید و پنجمین راهکار حذف 500 واحد کالری از یکهزار و 500 کالری است که شما در روز مصرف می‌کنید. ‌این میزان می‌تواند حدود یک کیلوگرم در هفته از وزن شما کم کند.

 

بر‌اساس پژوهش‌های صورت گرفته، وعده‌های غذایی صبحانه، ناهار، شام و میان وعده‌ها را می‌توان با مصرف مواد غذایی مناسب لذت بخش‌تر کرد. در وعده صبحانه استفاده از یک یا دو ورقه گوشت یا کالباس سرخ شده در یک قاشق غذاخوری کره، یک ورق پنیر و نان تست با یک لیوان شیر کم چرب می‌تواند باعث تناسب اندام شود. البته مشاهده شده که برخی به جای شیر از شکلات و یا پن کیک استفاده می‌کنند .افزودن مقداری دارچین به شیر نیز این وعده غذایی را لذیذتر می‌کند.

 

در وعده غذایی ناهار، غذای دلخواه شما شاید یک ساندویچ ماهی تن با سس فراوان و سالاد باشد، اما بهتر است سس را از این وعده حذف کرده و به جای آن از سرکه استفاده کنید.سس‌ها به دلیل داشتن چربی‌های فراوان و کالری بالا در هر حال باید از رژیم‌های غذایی حذف شوند. البته مصرف بسیار کم این ماده غذایی ضرری ندارد.

 

وعده غذایی شام را نیز می‌توان با یک نان سیر و کلم بروکلی و مقداری کره به پایان رساند. برخی از افراد نیز دوست دارند در وعده شام از استیک یا مرغ کبابی استفاده کنند.‌ در این صورت بهتر است هنگامی که قصد آماده کردن گوشت و یا مرغ را دارید به جای خامه از کره به همراه اسفناج استفاده کنند. برای دسر هم بهتر است از یک کیک شکلاتی کوچک به جای ژله و خامه استفاده کنید.

 

به گزارش ایسنا، پژوهشگران معتقدند که بهتر است برای لاغرشدن از مواد غذایی با کالری 200 واحد و یا کمتر استفاده شود. انواع مواد قندی و شیرینی‌جات، ‌مواد شور، خامه‌ها و تنقلات از جمله این مواد دارای کالری بالا هستند که می‌توان با تعیین میزان مصرف، از آن‌ها استفاده کرد و دچار اضافه وزن نشد.

 

میوه‌های خشک، عسل، سیب زمینی سرخ کرده تازه، تخم کدو یا آفتابگردان، سویای بو داده، خیار، سوپ قارچ، ماست‌های میوه‌ای، غلات و کراکرها از جمله این مواد غذایی دارای کالری بالای 200 واحد هستند که می‌توان با مصرف یک و یا نصف فنجان از آن‌ها در رژیم غذایی، تناسب اندام را حفظ کرد و از خوردن و نوشیدن آن‌ها لذت برد