وبلاگ مهندس غدیر خادم الحسینی

وبلاگ مهندس غدیر خادم الحسینی

زندگی صحنه زیبای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواندوازصحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم ان نغمه که مردم بسپارند بیاد
وبلاگ مهندس غدیر خادم الحسینی

وبلاگ مهندس غدیر خادم الحسینی

زندگی صحنه زیبای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواندوازصحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم ان نغمه که مردم بسپارند بیاد

مرکز اندیشه وتقویت ان

با ارزوی قبولی طاعات وعبادات در این ماه پر فیض و برکت.  

نبوغ و حافظه بشریت بعنوان وجه تمایز بارزی است که در کتب اسمانی بویژه قران کریم بدان اشارت شده و از بشر بدین لحاظ بعنوان اشرف مخلوقات نام برده شده است و لذا مرگز تمامی این معرفتها و شعور و افکار در منطقه ای است که به بهترین وجه ممکن با سخت ترین استخوان انسان پوشش داده شده تا به حریم این نعمت الهی تجاوز ندشه و سلامتی انسان از این رهگذر بیمه گردد از همین ناحیه دستورات لازم به تمامی اعصاب و سپس جوارح برای انجام هر حرکتی داده میشود تا انسان کننده کاری خیر و یا خدای ناخواسته شر گردد و این بسته به نوع تربیت انسان متفاوت است بدین لحاظ حفظ و حراست از این گوهر وجود انسان وظیفه ای بس خطیر است که باید همگان بران واقف بوده و در تحول و تحرک ان برای جلوگیری از خاموشی که منجر به فراموشی میگردد تلشگر باشند فلذا مطلب امروز حقیر که البته از سایر مراجع اخذ شده در این باب است که امیدوارم در مطمع نظر قرار گرفته و بقبول افتد :  

 

چگونه حافظه خود را 110درصد تقویت کنیم؟

چگونه حافظه خود را 110درصد تقویت کنیم؟

مدتی پیش، محققین استرالیایی به این نتیجه رسیدند که تحریک قسمت‌های خاصی از مغز، می‌تواند استعدادهایی را در افرادی شکوفا کند که پیش از آن نشانی از این استعدادها بروز نداده بودند.
 

تحریک بخش‌های خاصی از مغز در کنار بازداری قسمت‌های دیگر،‌ به عملکرد مغز کمک می‌کند و باعث می‌شود توانایی‌های مغز با نسبت قابل توجهی بالا برود. شاید این روش برای کنترل مغز کودکان اوتیستیک مفید باشد.
 

اما آیا تحریک این مناطق روی حافظه هم تاثیر می‌گذارد؟بر اساس گزارشی که پاپ‌ساینس منتشر کرده، یکی از محققین مرکز ذهن دانشگاه سیدنی در مطالعه جدیدی به 36 داوطلب اسلایدهایی با شکل‌هایی متفاوت از نظر تعداد، رنگ و اندازه نشان داد و از آن‌ها خواست که در بین 5 اسلایدی که به آن‌ها نشان داده می‌شد، اسلاید تکراری را پیدا کند. این یکی از روش‌های متداول سنجش حافظه است.
 

سپس به هر یک از افراد کلاهی داده شد که پر از الکترود بود. این الکترودها به مغز فرد با استفاده از روش جریان مستقیم، ‌مقداری سیگنال الکتریکی خفیف می‌فرستادند، ‌البته محل دریافت سیگنال در مغز افراد متفاوت بود.

نتایج مطالعه نشان داد افرادی که به واسطه الکترودها لوب قدامی گیجگاهی نیمکره راست مغزشان تحریک می‌شد و فعالیت همین قسمت در نیمکره چپ مغزشان بازداری می‌شد، ‌تا 110 درصد بهبودی در یادآوری اسلایدها داشتند.

به گفته محققین، لوب قدامی گیجگاهی در هر دو نیمکره برای حافظه اهمیت دارد. تفاوتشان در این است که لوب سمت چپ با زمینه سر و کار دارد و سمت راستی مسئولیت حافظه بصری را بر عهده دارد. بنابراین بازداری لوب قدامی گیجگاهی نیمکره چپ، ‌با حذف اشتغال مغز با اطلاعات زمینه‌ای، باعث شد که فرد خطاهای کم‌‌تر و در واقع در حافظه بصری عملکرد بهتری داشته باشد.

محققین معتقدند این مشکلی است که مبتلایان به اوتیسم هم دارند و این کلاه پر از الکترود می‌تواند برای آن‌ها مفید باشد. 
نظرات 1 + ارسال نظر
مرتضی خادم الحسینی چهارشنبه 3 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 03:27 ب.ظ http://shohadayemehrab.blogfa.com/

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ایام پر خیر و برکت

مطالب شما بسیار ارزشمند و مفید واقع شدند
با تشکر از شما که این بنده حقیر را مورد لطف خود قرار دادید
امیدوارم در پناه حق و در سایه الطاف بیکران الهی همیشه پیروز و سربلند باشید
التماس دعا

باسلام
ضمن تشکر مجدد برای شما نیز در راهی که انتخاب کرده اید و همه امورات ارزوی توفیق وسربلندی دارم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد